Administrer din butik fra din mobiltelefon

Opret produkter, be handl ordrer, udskriv etiketter, og spor nøglestatistikker direkte fra din mobiltelefon.

Forestil dig selv i en situation, hvor du ikke kan overvåge eller kontrollere din webshop, fordi du ikke kan få adgang til din bærbare computer eller pc, og alt hvad du har i hånden er en mobiltelefon. Det kan være du til dagligt har en tøj butik og ikke har tiden til at stå med kamera, tage billeder af tøjet der kommer ind og skal derefter ind til computeren for at ligge produkterne på din webshop.

Dette kan faktisk gøres nemt direkte via din mobiltelefon med WooCommerce App’en, der sørger at gøre denne proces meget lettere.

 

Tilføj produkter

Opret, rediger og udgiv produkter direkte fra din mobiltelefon. Fang din kreativitet i øjeblikket – gør dine idéer til produkter på få sekunder, eller gem dem som udkast til senere. Tag billedet med din mobiltelefon, indsæt titel, en kort beskrivelse, vælg en kategori og indsæt prisen – udgiv! Så er dit produkt direkte på din webshop uden du har rørt ved en computer.

 

Få notifikationer ved salg

Gå aldrig glip af en ordre eller anmeldelse. Hold dig opdateret med notifikationer i realtid – og lyt efter den vanedannende “cha-ching” lyd, der følger med hvert nyt salg!

 

Administrer ordrer

Fra salg til forsendelsen – administrer hele ordreprocessen via App’en. Rul i oversigterne, eller søg efter kunde- eller ordrespecifikationer. Tryk på detaljerne for at se specificeret fakturering eller ændre ordrestatus.

WooCommerce App’en går det let at navigere rundt i din webshop. Startside giver dig et hurtigt overblik over alle detaljer omkring salgsoversigt, afventende ordrer, samlede indtægtsoplysninger, besøgende og meget mere.

 

Spor din statistik

Få et hurtigt overblik over, hvilke produkter der vinder. Hold øje med den samlede omsætning, ordreantal og besøgsdata efter uge, måned og år.

Evaluering af præstationsmålinger og rettidig analyse af skiftende markedsforhold hjælper ofte butiksejere med at kontrollere deres forretningsbane mod succes. Derfor er WooCommerce App’en den bedste App, der hjælper dig med at levere butiksovervågning i realtid med forskellige plugins, der kan aktivere hurtige forretningshandlinger fra din telefon uden at logge ind på en pc. Hvor er det sejt!

 

Mørk tilstand

Den mørke side har aldrig set bedre ud. Skift til et slankt alternativt farveskema, der er skånsomt for øjnene.

 

Skift mellem butikker

Kører du mere end én butik? Skift mellem dine virksomheder på få sekunder, og hold den daglige drift under din tommelfinger.

Med WooCommerce App’en lige ved hånden kan du nemt administrere mere end en butik og aktivere de bedste beslutninger afhængigt af de forskellige ændringer, som en bestemt butik muligvis kræver. Skift nemt mellem butikker, og administrer forretningsproblemer med hurtige push-meddelelser. Derudover kan WooCommerce Mobil App’en nemt opdele din arbejdsbyrde mellem to eller flere brugere med tilladelse til adgang.

mobile-app-testing

“Doing nothing is very hard to do… you never know when you’re finished.”

~ Leslie Nielsen