Google Analytics alternativ, der beskytter dine data og dine kunders privatliv

Analyseværktøj der ikke udnytter dine data.

Vær i fuld kontrol med dataejerskab og beskyttelse af privatlivets fred.

Med 100% dataejerskab får du styrken til at beskytte dine besøgendes privatliv. Du ved, hvor dine data er gemt, og hvad der sker med dem uden ekstern indflydelse.

Når du får lavet en hjemmeside hos mig, tilbyder jeg at oprette Jer som bruger, til vores private analyseværktøj, her kan følge Jeres besøgende, se hvilke lande der besøger Jeres hjemmeside eller webshop, uden at hverken Jeres data eller de besøgendes data bliver delt med 3. parter.

 

Matomo – en kraftfuld webanalyseplatform

Dine analysedata er 100% ejet af dig, uden at nogen eksterne parter kigger ind.

I modsætning til Google Analytics, der bruger dine data til at tjene sin reklameplatform, kan Matomo-brugere sikkert bruge analyser uden at bekymre sig om data, der bruges til markedsføring eller andre formål.

Jeg tilbyder Matomo analyse til alle hjemmeside og webshop kunder, samt de der vælger en vedligeholdelsesaftale hos mig.

Ønsker I KUN analyseværktøjet uden driftspakken, så kan jeg tilbyde det.

Pris 35,- / mdr. (per hjemmeside)

binary-code
Analyseværktøj der ikke udnytter dine data. Vær i fuld kontrol med dataejerskab og beskyttelse af privatlivets fred. Med 100% dataejerskab får du styrken til at beskytte dine besøgendes privatliv. Du ved, hvor dine data er gemt, og hvad der sker med dem uden ekstern indflydelse. Når du får lavet en hjemmeside hos mig, tilbyder jeg […]