Google Analytics alternativ, der beskytter dine data og dine kunders privatliv

Analyseværktøj der ikke udnytter dine data.

Vær i fuld kontrol med dataejerskab og beskyttelse af privatlivets fred.

Med 100% dataejerskab får du styrken til at beskytte dine besøgendes privatliv. Du ved, hvor dine data er gemt, og hvad der sker med dem uden ekstern indflydelse.

Når du får lavet en hjemmeside hos mig, tilbyder jeg at oprette Jer som bruger, til vores private analyseværktøj, her kan følge Jeres besøgende, se hvilke lande der besøger Jeres hjemmeside eller webshop, uden at hverken Jeres data eller de besøgendes data bliver delt med 3. parter.

 

Matomo – en kraftfuld webanalyseplatform

Dine analysedata er 100% ejet af dig, uden at nogen eksterne parter kigger ind.

I modsætning til Google Analytics, der bruger dine data til at tjene sin reklameplatform, kan Matomo-brugere sikkert bruge analyser uden at bekymre sig om data, der bruges til markedsføring eller andre formål.

ezgif.com-gif-maker
Jeg tilbyder Matomo analyse til alle hjemmeside og webshop kunder, samt de der vælger en driftspakke hos mig.

Ønsker I KUN analyseværktøjet uden driftspakken, så kan jeg tilbyde det til Pris 29,- / mdr. (per hjemmeside)

Hvad er et SSL certifikat?

Hvorfor vælge mig?

Én kontaktperson

Det er altid mig du snakker med og ikke en eller anden 3. parts leverandør.

~

Ingen bindinger

Jeg låser ikke mine kunder, du får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.

Fair priser

Jeg sender ikke en regning bare for 5 minutter support via telefonen.

Altid tilfredse kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder, derfor afslutter jeg ikke halvfærdige opgaver.

Hvem er dominoevers?

Med mere end 20 års erfaring med forskellige onlineløsninger i form af hjemmesider, webshops, intranet, optimering samt markedsføring ved hjælp af organisk søgemaskineoptimering, kan jeg kan godt prale af at have både erfaringen og viden til at kunne hjælpe dig med en løsning til dine udfordringer.

I dag har jeg mere end 50 faste kunder der har fået leveret forskellige løsninger i form af større eller mindre onlineløsninger. Med stort kendskab til hjemmesidedesign i WordPress og Magento, kan jeg tilbyde specialdesignede hjemmesider og online systemer til alles behov.

#dominoevers

 

v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: kim@dominoevers.dk

Cvr.: 35347070

#information

 

Telefontid:
Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.