Langsom hjemmeside eller webshop? Giv den et boost

Der er ikke noget værre end en meget langsom hjemmeside. Dette kan skyldes flere ting, og tit kan det afhjælpes via rettelse af selve koden på hjemmesiden eller webshoppen, samt benyttelse af de korrekte værktøjer.
Vinkøleren

Vinkøleren

WordPress hjemmeside med tilhørende webshop lavet i samarbejde med JVR Consult.

Hastigheden på din hjemmeside eller webshop har indflydelse på din placering på Google

Sider med hurtig indlæsning forbedrer brugeroplevelsen, øger dine sidevisninger og hjælper med din SEO.

Undersøgelser viser, at fra 2000 til 2016 er den gennemsnitlige menneskelige opmærksomhedstid faldet fra 12 sekunder til 7 sekunder.

Hvad betyder det for dig som hjemmesideejer? Du har meget lidt tid til at vise brugerne dit indhold og overbevise dem om at blive på dit hjemmeside.

En langsomt hjemmeside eller webshop betyder, at brugerne potentielt forlader din hjemmeside eller webshop, før det endda indlæses.

Ifølge en StrangeLoop undersøgelse, der involverede Amazon, Google og andre større websteder, kan en forsinkelse på 1 sekund i sideindlæsningstiden føre til 7% tab i konverteringer, 11% færre sidevisninger og 16% fald i kundetilfredshed.

Derudover er Google og andre søgemaskiner allerede begyndt at straffe langsomme hjemmesider og webshops ved at skubbe dem ned i søgeresultaterne, hvilket betyder lavere trafik for langsomme websteder.

For at opsummere det hele, hvis du vil have mere trafik, abonnenter og indtægter fra dit websted, skal du gøre din hjemmeside HURTIGT!

Jeg øger hastigheden med 3 metoder

Ofte tror mange, at deres hjemmeside er OK, bare fordi det ikke føles langsomt på deres computer. Det er en kæmpe fejl. Da du ofte besøger dit eget websted, gemmer moderne browsere din hjemmeside eller webshop i hukommelsen og automatisk forhåndsindtæmmer det, så snart du begynder at skrive en adresse. Dette får dit websted til at indlæse næsten øjeblikkeligt. En normal bruger, der besøger dit websted for første gang, har dog muligvis ikke den samme oplevelse.

Hurtigt Webhosting

Fordi jeg har min egen server jeg har lejet, hvor jeg har fuld kontrol over alle de hjemmesider og webshops der ligger på min server. Kan jeg også tilbyde en fuld optimeret, driftssikker og hurtigt indlæsningstid på din hjemmeside eller webshop.

Indbyggede værktøjer

Jeg kan via min server, benytte mig at forskellige indbyggede værktøjer, der får din hjemmeside eller webshop til at leverer en hurtig indlæsning til dine besøgende, ved hjælp af caching og komprimering af billeder.

Manuel optimering

Nogen gange er en hurtigt server og de indbyggede værktøjer ikke nok, for at få hastighed på din hjemmeside eller webshop. Tit er de forkerte plugins eller for mange plugins skyld i en meget langsom hjemmeside eller webshop.

Boligpapirer

Boligpapirer

En virksomhedsside lavet i WordPress i samarbejde med Mette deVoss, lavet til præsentation af Boligpapirer.dk

Test hastigheden på din egen hjemmeside eller webshop

Der findes mange gode værktøjer til at teste din hjemmeside eller webshop. Jeg personligt bruger to forskellige, da de giver forskellige informationer. Men den vigtigste er helt sikkert Google PageSpeed Insights, da det er den Google bruger til at teste hastigheden på din hjemmeside eller webshop.

Den anden jeg bruger er fra GTmetrix, men det er mere for at få noget mere teknisk information omkring den hjemmeside eller webshop, jeg tester hastigheden på.

Når du har kørt din hastighedstest, undrer du dig måske over, hvad der er en god webstedshastighed, som jeg skal sigte mod?

En god sideindlæsningstid er under 2 sekunder.

Men jo hurtigere du kan gøre det, jo bedre er det. Et par millisekunders forbedringer her og der kan tilføje op til barbering af halvdelen eller endda et helt sekund fra din belastningstid.

De primære årsager til en langsom hjemmeside eller webshop:

 

  • Webhosting – Når din webhostingserver ikke er korrekt konfigureret, kan det skade dit websteds hastighed.
  • Konfiguration – Hvis din hjemmeside eller webshop ikke tilbyder cachelagrede sider, vil det overbelaste din server, hvilket får din hjemmeside til at blive langsom eller gå helt ned.
  • Sidestørrelse – Hovedsageligt billeder, der ikke er optimeret til internettet.
  • Dårlige plugins – Hvis du bruger et dårligt kodet plugin, kan det betydeligt bremse dit websted.
  • Eksterne scripts – Eksterne scripts såsom annoncer, skrifttypeindlæsere osv. Kan også have en enorm indflydelse på dit websteds ydeevne.

 

Trænger din hjemmeside eller din webshop til et boost? Kontakt mig, og lad mig komme med et godt tilbud til dig.

“Kim er faglig kompetent, samt en god og stabil arbejdskraft. Han er pligtopfyldende og har villigt løst de opgaver han er blevet stillet.”
~ Daniel Andersen – Daniels Gartneri

Virksomhed

#dominoevers
v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: [email protected]

Cvr.: 35347070

Salgs- og leveringsbetingelser


11 Google anmeldelser

Information

Åbningstid:
Hverdage 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.

Online Etik

Privatlivspolitik

Her er ingen brug for popup bokse, GDPR regler og love, eftersom der ingen cookies bliver brugt på denne hjemmeside til at lurer i dine privatlivsdata.

Nu tid til en kop kaffe...