Er du på udkig efter en ny dynamisk hjemmeside i WordPress?

Ingen faste priser og ingen bindinger! Jeg låser ikke mine kunder, alle får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnement.

Klik for at høre mere…

Lemvig Museum

Lemvig Museum

WordPress hjemmeside lavet i samarbejde med Lemvig Museum, samt Christina Lund og Ditte Papendick. Hjemmesiden er designet ud fra deres ønsker og behov, kombineret med en WooCommerce webshop til salg af bøger og andre spændende produkter,

Hjemmeside design der matcher din virksomhed

Se en hjemmeside som en præsentation af din virksomhed, med alle informationerne og services flot fremstillet på en overskuelig måde.

Hjemmesiden er selvfølgelig bygget efter alle de moderne standarder og optimeret til f.eks. smartphones og tablet.

Se en hjemmeside som en online brochure, der altid kan ændres og udgives uden de store omkostninger, der giver dine besøgende et indblik i hvad du som virksomhedsejer tilbyder dine kunder.

Med en flot hjemmeside, giver du dine besøgende god oplevelse, der gør at de nemt kan komme i kontakt med din virksomhed, finde dine produkter og services, finde dig på Google og på de sociale medier.

Jeg leverer hjemmeside design der er 100% færdige, efter dine tekster og billeder, samt evt. tilhørende firmalogo.

Hvad koster en hjemmeside?

Jeg kan ikke give en præcis pris på en færdig hjemmeside, da der er mange faktorer der kan spille ind. De fleste løsninger jeg leverer til mine kunder ligger typisk mellem 10.000 til 20.000,- ekskl. moms.

Dertil skal man regne med nogen årlig udgifter, evt. til udvidelser og webhosting samt domæne.

Jeg vil meget gerne komme med et estimat på en løsning til dig, men så skal jeg lige have lidt info, send mig en mail eller slå på tråden, så skal jeg gerne komme med et uforpligtende tilbud.

Jeg benytter kun Opensource

Jeg har valgt at bygge alle mine løsninger på frie og åbne løsninger, deriblandt WordPress og Magento, men jeg kan hjælpe med alle former for platforme. Personligt foretrækker jeg at udvikle i WordPress for brugervenligens skyld, men har I andre ønsker om hjemmeside design i andre systemer kan dette også nemt klares.

WordPress

WordPress er mit primære arbejdsværktøj, WordPress er bygget på PHP / MySQL. WordPress har eksisteret siden 2003 og er den største og mest brugt CMS platform på markedet af sin art. WordPress har klart sin styrke i brugervenligheden og den mange muligheder.

Joomla eller Drupal

Joomla og Drupal er bygget på samme princippet som WordPress, der benytter Opensorce koder som PHP / MySQL. Joomla og Drupal er lidt mere langhåret men er meget populært blandt hjemmesider der har behov for multisprog og advancerede opsætninger.

Specialløsning

Har I et specielt ønske om noget der slet ikke findes på det offentlige marked endnu. Det kan være lige fra et intranet, en specialbygget kommunikationsplatform eller måske noget helt tredje – så er jeg klar til at komme med et bud på sådan en opgave.

Maxitours

Maxitours

Et sjovt projekt, jeg har lavet i samarbejde med Jens Hedevang og Flying October der har leveret designet.

Alle WordPress hjemmesider, designet af mig, er i fri og åben kode

Jeg låser ikke mine kunder, alle får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.

De fleste hjemmesider designer jeg i WordPress, med brugerkonfigureret opsætning. Dette giver dig som kunde, uanede muligheder for at få de funktioner og konfigurationer du har behov for.

Hvilket betyder at du som kunden ejer kode og ikke er låst af leverandøren.

De bedste kunder,
er glade kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder, så hver eneste opgave bliver lavet grundigt og til dine krav og behov.

Alle mine hjemmesideløsninger, kommer det første år med en vedligeholdelsesaftale inkluderet i prisen, så du roligt kan koncentrerer dig om det du er bedst til, nemlig at sælge din virksomhed, dine services og produkter, så skal jeg nok tage mig af det tekniske.

Indledning

Jeg tager mig tid til at forstå dine krav og behov. Sammen starter vi med en grundig gennemgang der skal forme din hjemmeside løsning.

Vi får afdækket alle muligheder og ikke mindst form og farver af hjemmesiden.

Design

Et udkast til den nye hjemmeside bliver udarbejdet i sammenarbejde med dig som kunde. Når vi har en rød tråd på plads, kan vi få resten på plads.

I designstadiet får vi alle de småting på plads som skaber det unikke udseende og funktionelle af din hjemmeside.

Lancering

Når du er tilfredse med din hjemmeside, lancerer jeg hjemmesiden og din virksomhed er gået i luften.
“Kims store indsigt i både diverse udviklingsværktøjer og metoder på sociale medier, har gjort at jeg har kunne lægge opgaverne i hånden på ham og så være sikker på, at alt kører efter en snor.”
~ Otto Bundgaard, Reklamika

Slip for bøvl og besvær med din hjemmeside.

Skal du have hjælp med opdateringer, optimering af hjemmeside og hosting?

Jeg har sammensat en vedligeholdelsesaftale, der dækker alle WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops. En vedligeholdelsesaftale der sørger for at din hjemmeside altid er opdateret, altid hurtig og altid overvåget for nedbrud.

Pakken inkluderer som standard:

  • Hastighedsoptimering
  • Systemopdateringer
  • Analyse
  • Løbende backup
  • 24/7 overvågning

Pris fra 149,-/ mdr.*

*Prisen er for 1 hjemmeside inkl. 15 plugins. Prisen er ikke inkl. licenser og abonnenter på de brugte plugins samt temaer.

Lemvig Varmeværk

Lemvig Varmeværk

Hjemmesideløsning leveret til Lemvig Varmeværk i samarbejde med Christina Lund, bygget på en WordPress hjemmeside.

Virksomhed

#dominoevers
v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: [email protected]

Cvr.: 35347070

Salgs- og leveringsbetingelser


11 Google anmeldelser

Information

Åbningstid:
Hverdage 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.

Online Etik

Privatlivspolitik

Her er ingen brug for popup bokse, GDPR regler og love, eftersom der ingen cookies bliver brugt på denne hjemmeside til at lurer i dine privatlivsdata.