Hvad er et SSL certifikat?

SSL certifikat er et must for webshop ejere!

For det ikke skal blive alt for teknisk, vil jeg prøve at forklarer hvad SSL er og hvorfor det er vigtigt at Jeres hjemmeside eller webshop har et SSL certifikat installeret.

SSL er en forkortelse for Secure Sockeys Layer, det er en standard sikkerhedsteknologi, som gør det muligt at etablere en krypteret (sikker) forbindelse mellem en webserver og en browser.

Det betyder at den computer den besøgende sidder ved og forbindelsen til den besøgte hjemmeside er krypteret, så informationen IKKE kan opsnappes fra fremmede udefra.

Forestil dig at du sikker og snakker i telefon og andre kan sidde og lytte med, det er ikke så fedt! Og da slet ikke, hvis I deler vigtige information som f.eks. detajler omkring køb osv.

Det er derfor vigtigt at have et SSL certifikat, så dine besøgende tør f.eks. at gøre et køb på din webshop.

 

Tryghed er fremtiden

I fremtiden vil flere og flere browsere som f.eks. Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox og mange flere begynde at blive mere kritiske ved besøg på hjemmesider uden et SSL certifikat, hvilket vil betyde færre besøgende på ens hjemmeside.

I har nok selv set at man får en advarsel, hvis man besøger en hjemmeside eller webshop uden et SSL certifikat? Oppe i venstre hjørne af ens browser får man besked på at “Denne side er ikke sikker”. Tænk hvad det kan gøre ved dine besøgende der gerne vil handle på din hjemmeside?

 

Hvordan får man et SSL certifikat?

De fleste steder hvor man har sin hjemmeside liggende, tilbyder et SSL certifikat, nogen tager penge for det via et abonnement, andre som f.eks. hos dominoevers, tilbyder vi gratis et SSL certifikat til mine webhosting, der har deres hjemmeside liggende på min server.

Andre udbydere som f.eks. Simply tilbyder et SSL certifikat til 50 EUR om året. Det er meget forskelligt fra udbyder til udbyder. Derfor skal I altid tjekke om der er et SSL certifikat med i abonnementet, ellers skal I betale for det oveni deres hostingpris.

 

Hvad er et SSL certifikat?

Hvorfor vælge mig?

Én kontaktperson

Det er altid mig du snakker med og ikke en eller anden 3. parts leverandør.

~

Ingen bindinger

Jeg låser ikke mine kunder, du får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.

Fair priser

Jeg sender ikke en regning bare for 5 minutter support via telefonen.

Altid tilfredse kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder, derfor afslutter jeg ikke halvfærdige opgaver.

Hvem er dominoevers?

Med mere end 20 års erfaring med forskellige onlineløsninger i form af hjemmesider, webshops, intranet, optimering samt markedsføring ved hjælp af organisk søgemaskineoptimering, kan jeg kan godt prale af at have både erfaringen og viden til at kunne hjælpe dig med en løsning til dine udfordringer.

I dag har jeg mere end 50 faste kunder der har fået leveret forskellige løsninger i form af større eller mindre onlineløsninger. Med stort kendskab til hjemmesidedesign i WordPress og Magento, kan jeg tilbyde specialdesignede hjemmesider og online systemer til alles behov.

#dominoevers

 

v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: kim@dominoevers.dk

Cvr.: 35347070

#information

 

Telefontid:
Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.