Integration til fragtløsning

Modtage bestillinger, print labels, plukke produkter fra lager, pakke og sende pakken til kunden

Det kan alt sammen gøres meget nemmere og mere automatiseret. Med en integration mellem din Webshop og f.eks. Shipmondo eller Webshipper, slipper du for fejl og mangler når du skal sende dine pakker til dine kunder.

 

Fragtløsninger letter arbejdet

Man kan lave en opkobling, mellem ens webshop direkte ind i ens fragtløsning, som f.eks. Shipmondo. Jeg tilbyder opkoblingen til enten Shipmondo eller Webshipper direkte fra din WordPress WooCommerce webshop eller din Magento 2 webshop.

På den måde, ryger alle bestillinger direkte over i fragtløsningen, der gør at man nemt kan trække en plukliste, printe en label til f.eks. PostNord, GLS, DAO eller til ens egen fragtløsning med ens egne fragtregler.

 

Færdigør bestillingen

Man kan færdigøre hele bestillingen fra ens fragtløsning, så f.eks. medarbejderne ikke behøves over i ens webshop og hæve pengene osv – altsammen er lige til højre benet.

Shipmondo fragtløsning

Nemt for lagermedarbejderne

Lagermedarbejder, kan oven i købet få printet direkte labels og plukseddle direkte ud på en printer der står på lageret.

Det eneste de skal gøre er at pakke produkterne og afsted med dem.

 

Prisen for en standard fragtløsning er 0,-

Man betaler typisk kun per bestilling og prisen er under 1,- per bestilling (alt efter ens aftale). Man kan importere ens egne priser fra f.eks. PostNord, hvis man har fået en speciel fragtaftale med dem. Ellers kan man benytte sig af fragtløsningens egne fragtregler og priser.

 

Integration til fragtløsning

Hvorfor vælge mig?

Én kontaktperson

Det er altid mig du snakker med og ikke en eller anden 3. parts leverandør.

~

Ingen bindinger

Jeg låser ikke mine kunder, du får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.

Fair priser

Jeg sender ikke en regning bare for 5 minutter support via telefonen.

Altid tilfredse kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder, derfor afslutter jeg ikke halvfærdige opgaver.

Hvem er dominoevers?

Med mere end 20 års erfaring med forskellige onlineløsninger i form af hjemmesider, webshops, intranet, optimering samt markedsføring ved hjælp af organisk søgemaskineoptimering, kan jeg kan godt prale af at have både erfaringen og viden til at kunne hjælpe dig med en løsning til dine udfordringer.

I dag har jeg mere end 50 faste kunder der har fået leveret forskellige løsninger i form af større eller mindre onlineløsninger. Med stort kendskab til hjemmesidedesign i WordPress og Magento, kan jeg tilbyde specialdesignede hjemmesider og online systemer til alles behov.

Læs hele mit C.V.

#dominoevers

 

v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: [email protected]

Cvr.: 35347070

#information

 

Telefontid:
Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.

#privatlivspolitik

 

Her er ingen brug for popup bokse, GDPR regler og love, eftersom der ingen cookies bliver brugt på denne hjemmeside til at lurer i dine privatlivsdata.

onlineetikmaerket-png-ex_Etik-online-150×150-Sort