Din lokale ekspert i hjemmesidedesign & online
løsninger

Nysgerrig for at høre om jeg kan være behjælpelig med at løse en eller flere af Jeres udfordringer? Smid mig en mail eller slå på tråden, så finder vi nok en løsning.

Kontakt mig for tilbud

Smid gerne en besked, så vender jeg hurtigst muligt tilbage. Jeg elsker at få en hilsen en gang imellem…

“Spild ikke din tid på jalousi. Nogle gange er man foran, andre gange er man bagud. Løbet er langt, og i sidste ende er det kun med dig selv, du løber om kap med”
~ Baz Luhrmann, filminstruktør og manuskriptforfatter

Hvad har jeg ellers fordrevet tiden med før jeg blev selvstændig?

Man bliver jo ikke dummere af at prøve lidt forskelligt, det samme kan jeg kun bekræfte. Herunder kan du se hvad jeg ellers har fået tiden til at gå med siden jeg gik ud af folkeskolen tilbage i 1996.

1996

Christinelystskolen:

Uddannet fra 10. klasse på Christinelystskolen i Lemvig. Tilflytter til Lemvig fra Vejle, hvor jeg har tilbragt det meste af min ungdom.

1996 – 1998

Struer Erhvervsskole:

Uddannet fra Struer Erhvervsskole som Teknisk Assistent inden for bygge og anlæg. Hvor jeg havde en praktikplads hos Skive Kommune. På det tidspunkt, lavede jeg min første hjemmeside i FrontPage til Bonnet Friskole.

1998 – 1999:

Skive Kommune:

Teknisk Assistent – med ansvar for vedligeholdelse af information omkring kloak og vandledninger, samt optegning af ledningsanlæg i InterGraph.

2000 – 2007:

KE-Burgmann Bredan A/S:

Ansat som IT medarbejder – med ansvar for installation af software og hardware, samt IT support til kollegaer.

Vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside i DynamicWeb. Samt programmering af intranet i ASP.

Senere assisterende teamleder til programmeringshold til internt online konfigurationsværktøj til salg- og teknisk afdeling.

  • ASP.NET kursus hos DTU i Aarhus.
  • ASP.NET udvidet kursus hos DTU i Aarhus.

2007 – 2008:

DanTruck:

Teknisk medarbejder til online reservedelskatalog, samt udarbejdelse af reservedelstegninger, til brug hos kunder og montører til fejlfinding og reparation af trucks on-site.

Her blev min interesse for det “nye” WordPress ret stor. WordPress tilbød en nem måde for brugerne at vedligeholde indholdet på en hjemmeside, samtidigt med at jeg kunne designe og style udseendet af hjemmesiden, helt uafhængigt af hinanden.

2008 – 2009:

AL-Vac:

Systemadministrator af virksomhedens servere, support til brugerne, samt vedligeholdelse af virksomhedens multisproget hjemmeside samt online produktkatalog. Dertil bidrog jeg med support til reservedelskatalog samt udarbejdelse af brugervejledninger.

2009 – 2017:

Lemvig Data (Arka-IT):

Erhvervskonsulent for virksomheder, både i tilbud-  og salgsfasen samt teknisk support.

Vedligeholdelse af virksomhedens webshop, samt kunders hjemmesider. Disse hjemmesider blev typisk designet i WordPress eller Magento til forskellige formål.

Markedsføringsansvarlig for kunder og internt i virksomheden i form af digitale medier, nyhedsbreve og trykte annoncer og reklamer.

  • Phoning- / salgskursus.
  • B2B salgskursus.
  • Intern lederkursus.

2017 – 2018:

Jysk IT Partner:

Daglig vedligeholdelse af lokal hostingcenter, rådgivning samt design af kunders hjemmesider. Support og undervisning af brugen af WordPress eller Magento 2.

Rådgivning af Onlinemarkedsføring samt SEO optimering af kunders hjemmesider, samt deres Sociale media.

2018 – nu:

#dominoevers:

Online webløsninger i enten Magento 2 eller WordPress og WooCommerce.

Web- og marketingskonsulent, design og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops, samt bistand af erhvervskunder med søgemaskineoptimering.

Jeg kan i dag prale af at have mere end 20 års erfaring med forskellige webløsninger og har mere end 100 faste kunder og nogen gode samarbejdspartnere, hvor jeg dagligt hjælper med alt lige fra små, mellem og store webløsninger.