Opengraph er vigtigere end du tror

Hvad er Opengraph?

Opengraph er en standard at vise ens hjemmeside eller webshop, når den bliver delt på f.eks. Facebook, Twitter, LinkedIN eller på et andet socialt netværk.

Selvom man ligesom jeg selv ikke er på hverken Facebook eller LinkedIN, så er det rart at ens hjemmeside eller webshop præsentere sig pænt hvis den bliver delt på et af de store sociale netværk.

Normalt hvis man bruger evt. WordPress eller Magento, så er systemet ikke klart til at vise ens hjemmeside eller webshop korrekt ved delinger. Derfor skal man benytte et plugin til at sætte disse egenskaber op. På WordPress kan jeg anbefale Yoast SEO der kommer i en betalingsversion og en gratis version.

ezgif.com-gif-maker

Derefter er det vigtigt at tildele et Opengraph billede til hver enkelt side eller produkt. Man kan også være lidt en “dovenlars” og bare lave ét Opengraph til HELE hjemmesiden eller webshoppen. Men personligt synes jeg at hvis man kun har måske 10 eller 20 sider, så burde man gøre sig umage og lave et billede til hver enkelt side.

Størrelsen på Opengraph billederne

Når du skal lave Opengraph billederne, så sørg for at billederne er 1200 x 630 pixels, på den måde rammer du de fleste platforme på én gang, i stedet for du skal lave ét billede til hver platform.

Når du vil teste hvordan din hjemmeside, webshop eller produkt ser ud på f.eks. Facebook, så indtast URL’en (adressen), på  opengraph.xyz og se om det er tilfredsstillende.

Hvad er et SSL certifikat?

Hvorfor vælge mig?

Én kontaktperson

Det er altid mig du snakker med og ikke en eller anden 3. parts leverandør.

~

Ingen bindinger

Jeg låser ikke mine kunder, du får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.

Fair priser

Jeg sender ikke en regning bare for 5 minutter support via telefonen.

Altid tilfredse kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder, derfor afslutter jeg ikke halvfærdige opgaver.

Hvem er dominoevers?

Med mere end 20 års erfaring med forskellige onlineløsninger i form af hjemmesider, webshops, intranet, optimering samt markedsføring ved hjælp af organisk søgemaskineoptimering, kan jeg kan godt prale af at have både erfaringen og viden til at kunne hjælpe dig med en løsning til dine udfordringer.

I dag har jeg mere end 50 faste kunder der har fået leveret forskellige løsninger i form af større eller mindre onlineløsninger. Med stort kendskab til hjemmesidedesign i WordPress og Magento, kan jeg tilbyde specialdesignede hjemmesider og online systemer til alles behov.

Læs hele mit C.V.

#dominoevers

 

v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: [email protected]

Cvr.: 35347070

#information

 

Telefontid:
Hverdage mellem 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.

#privatlivspolitik

 

Her er ingen brug for popup bokse, GDPR regler og love, eftersom der ingen cookies bliver brugt på denne hjemmeside til at lurer i dine privatlivsdata.