Optimering giver flere besøgende på din webshop!

Der kan være flere grunde til du ikke får nok besøgende på din hjemmeside eller webshop. Det kan skyldes enten dårlige SEO (også kaldt søgemaskineoptimering) eller hastigheden på hjemmesiden.

Gå til Linuxpusher
Gå til Linuxpusher
Gå til Linuxpusher

Hastigheden på din hjemmeside eller webshop har indflydelse på din placering på Google

Sider med hurtig indlæsning forbedrer brugeroplevelsen, øger dine sidevisninger og hjælper med din SEO.

Undersøgelser viser, at fra 2000 til 2016 er den gennemsnitlige menneskelige opmærksomhedstid faldet fra 12 sekunder til 7 sekunder.

Hvad betyder det for dig som hjemmesideejer? Du har meget lidt tid til at vise brugerne dit indhold og overbevise dem om at blive på dit hjemmeside.

En langsomt hjemmeside eller webshop betyder, at brugerne potentielt forlader din hjemmeside eller webshop, før det endda indlæses.

Ifølge en StrangeLoop undersøgelse, der involverede Amazon, Google og andre større websteder, kan en forsinkelse på 1 sekund i sideindlæsningstiden føre til 7% tab i konverteringer, 11% færre sidevisninger og 16% fald i kundetilfredshed.

Derudover er Google og andre søgemaskiner allerede begyndt at straffe langsomme hjemmesider og webshops ved at skubbe dem ned i søgeresultaterne, hvilket betyder lavere trafik for langsomme websteder.

For at opsummere det hele, hvis du vil have mere trafik, abonnenter og indtægter fra dit websted, skal du gøre din hjemmeside HURTIGT!

Jeg øger hastigheden med 3 metoder

Ofte tror mange, at deres hjemmeside er OK, bare fordi det ikke føles langsomt på deres computer. Det er en kæmpe fejl. Da du ofte besøger dit eget websted, gemmer moderne browsere din hjemmeside eller webshop i hukommelsen og automatisk forhåndsindtæmmer det, så snart du begynder at skrive en adresse. Dette får dit websted til at indlæse næsten øjeblikkeligt. En normal bruger, der besøger dit websted for første gang, har dog muligvis ikke den samme oplevelse.

Hurtigt Webhosting

Fordi jeg har min egen server jeg har lejet, hvor jeg har fuld kontrol over alle de hjemmesider og webshops der ligger på min server. Kan jeg også tilbyde en fuld optimeret, driftssikker og hurtigt indlæsningstid på din hjemmeside eller webshop.

Indbyggede værktøjer

Jeg kan via min server, benytte mig at forskellige indbyggede værktøjer, der får din hjemmeside eller webshop til at leverer en hurtig indlæsning til dine besøgende, ved hjælp af caching og komprimering af billeder.

Manuel optimering

Nogen gange er en hurtigt server og de indbyggede værktøjer ikke nok, for at få hastighed på din hjemmeside eller webshop. Tit er de forkerte plugins eller for mange plugins skyld i en meget langsom hjemmeside eller webshop.

Test hastigheden på din egen hjemmeside eller webshop

Der findes mange gode værktøjer til at teste din hjemmeside eller webshop. Jeg personligt bruger to forskellige, da de giver forskellige informationer. Men den vigtigste er helt sikkert Google PageSpeed Insights, da det er den Google bruger til at teste hastigheden på din hjemmeside eller webshop.

Den anden jeg bruger er fra GTmetrix, men det er mere for at få noget mere teknisk information omkring den hjemmeside eller webshop, jeg tester hastigheden på.

Når du har kørt din hastighedstest, undrer du dig måske over, hvad der er en god webstedshastighed, som du skal sigte mod?

En god sideindlæsningstid er under 2 sekunder.

Men jo hurtigere du kan gøre det, jo bedre er det. Et par millisekunders forbedringer her og der kan tilføje op til barbering af halvdelen eller endda et helt sekund fra din belastningstid.

Trænger din hjemmeside eller din webshop til et boost? Kontakt mig, og lad mig komme med et godt tilbud til dig.

Gå til Vinkøleren

Vinkøleren

Hjemmesiden er bygget på WordPress med indbygget webshop, til salg af vinkølere.

Hele systemet er koblet op til Kop & Kandes økonomisystem, så der automatisk opdateres priser og lager fra deres ERP.

Gå til Vinkøleren
Gå til Vinkøleren

Organisk søgemaskine optimering også kaldt SEO, er også vigtigt i det lange løb af en webshop eller hjemmeside.

Mange i dag tror at bare man har en hjemmeside, så er alt i den skønneste orden, desværre er det ikke helt sandt. Det nytter jo ikke noget at folk der ikke kender din virksomhed aldrig støder på din hjemmeside? Derfor er der nogen grundlæggende regler der skal være på plads, for at Google forstår hvad Jeres hjemmesider indeholder, og hvornår Jeres hjemmesider skal vises i Google’s søgeresultater.

Med organisk søgemaskineoptimering også kaldt SEO, går jeg ind og finder de tekster, koder og billeder der kan optimeres, for at give mere synlighed til din hjemmeside eller webshop.

SEO rapport

Få et overblik af din nuværende løsning. Jeg gennemgår din hjemmeside, set ud fra et teknisk synspunkt og giver dig en beskrivende rapport med muligheder for at gøre din hjemmeside eller webshop mere synlig.

Organisk optimering

Jeg benytter mig kun af organisk optimering. Her er ingen dyre eller bindende abonnementer, du betaler kun for det arbejde der bliver udført på din hjemmeside eller webshop.

Vigtigheden i SEO

Organisk søgemaskinetimering er vigtigt i det lange løb. Ved kun at benytte sig at betalende synlighed af ens hjemmeside eller webshop, er lidt som at tisse i bukserne en kold vinter dag – det bliver hurtigt koldt når man stopper med at putte penge i f.eks. Google eller Facebook.

“Kan kun anbefale Kim og co. Knivskarp og dygtig til at kode – og ikke mindst forklare tingene så lægmand også kan forstå, hvad der foregår :-)”
~ Martin Viborg, Proviido

Bestil en
GRATIS SEO rapport

Lad mig give din nuværende hjemmeside eller webshop en kort gennemgang. Det jeg går ind og tjekker op på er følgende:

 • Hastighed af indlæsning.
 • Kodefejl på siden.
 • Titler og meta beskrivelser.
 • Brugen af billeder og links på hjemmesiden.
 • Analysering af fejlkoder.
 • Hjemmesidens arkitektur.
 • Brugen af Social Media.
 • Mobilvenlighed.
 • Sitemap.xml
 • Robots.txt
 • Favicon
 • Beskrivelse af billeder
 • Text-HTML ratio
 • Flash indhold
 • Facebook integration
 • SSL certifikat

og meget meget mere

Udfyld formularen nedenunder med din mail og den hjemmeside eller webshop du ønsker information omkring, så vender jeg tilbage med en gratis SEO rapport hurtigst muligt.