optimering af Jeres hjemmeside eller webshop?

Der kan være flere grunde til du ikke får nok besøgende på Jeres hjemmeside eller webshop. Det kan skyldes enten dårlige SEO (også kaldt søgemaskineoptimering) eller hastigheden på hjemmesiden.

megaphone

optimering på flere områder!

Vi kan tilbyde mange former indenfor optimering, med hurtigt personlig support, medfølgende alle vores muligheder.

marketing-strategy

SEO

Teknisk SEO optimering af hjemmeside eller webshop.
database-security

Bedre hosting

Hold på jeres besøgende ved valg af hurtig server.
influencer

Markedsføring

Få din webshop eller hjemmeside på de sociale medier.
seo-startup

Boost ydeevnen

Boost Jeres hjemmeside med værktøjer.
data-research

Organisk søgemaskine optimering er også vigtigt i det lange løb!

Mange i dag tror at bare man har en hjemmeside, så er alt i den skønneste orden, desværre er det ikke helt sandt. Det nytter jo ikke noget at folk der ikke kender din virksomhed aldrig støder på Jeres hjemmeside? Derfor er der nogen grundlæggende regler der skal være på plads, for at Google forstår hvad Jeres hjemmesider indeholder, og hvornår Jeres hjemmesider skal vises i Google’s søgeresultater.

Med organisk søgemaskineoptimering også kaldt SEO, går jeg ind og finder de tekster, koder og billeder der kan optimeres, for at give mere synlighed til din hjemmeside eller webshop.

Se Google som verdens største bibliotek.

Og Jeres hjemmeside eller webshop er en enkelt bog på et bibliotek der indholder alle bøger fra hele verdenen. Tænk at man skal som besøgende på dette bibliotek kunne finde lige den bog man søger. Det kunne f.eks. være en bog om klassiske biler fra Tyskland i 1950’erne. Den besøgende går på til bibliotikaren (som er Google), og spørger efter “klassiske biler fra Tyskland i 1950’erne”, så skal bibliotikaren nemt kunne finde de 10 bedste bøger frem til de besøgende og præsenterer dem i den rækkefølge biblitikaren synes er mest relevant.

Det er nøjagtigt det samme Google gør, så inden I regner med at komme på forsiden på Google, så skal man kigge på ens konkurrenter og præsenterer en bedre og mere indholdsrig hjemmeside end dem.

Der kommer nogen tekniske regler ind, ligesom i en bog, billederne skal beskrives, kapitlerne skal indels korrekt osv. Det er dette vi kan gå ind og være behjælpelige med.

clipboard

SEO rapport

Få et overblik af Jeres nuværende løsning. Vi gennemgår Jeres hjemmeside, set ud fra et teknisk synspunkt og giver Jer en beskrivende rapport med muligheder for at gøre Jeres hjemmeside eller webshop mere synlig.

search-code

Organisk optimering

Vi benytter kun af organisk optimering. Her er ingen dyre eller bindende abonnementer, I betaler kun for det arbejde der bliver udført på Jeres hjemmeside eller webshop.
crown

Vigtigheden i SEO

Organisk søgemaskinetimering er vigtigt i det lange løb. Ved kun at benytte sig at betalende synlighed af ens hjemmeside eller webshop, er lidt som at tisse i bukserne en kold vinter dag – det bliver hurtigt koldt når man stopper med at putte penge i f.eks. Google eller Facebook.

Test hastigheden på din egen hjemmeside eller webshop

Der findes mange gode værktøjer til at teste Jeres hjemmeside eller webshop. Vi bruger to forskellige, da de giver forskellige informationer. Men den vigtigste er helt sikkert Google PageSpeed Insights, da det er den Google bruger til at teste hastigheden på Jeres hjemmeside eller webshop.

Den anden vi bruger er fra GTmetrix, men det er mere for at få noget mere teknisk information omkring den hjemmeside eller webshop, vi tester hastigheden på.

Når I har kørt din hastighedstest, undrer I dig måske over, hvad der er en god webstedshastighed, som I skal sigte mod?

En god sideindlæsningstid er under 2 sekunder.

Men jo hurtigere I kan gøre det, jo bedre er det. Et par millisekunders forbedringer her og der kan tilføje op til barbering af halvdelen eller endda et helt sekund fra Jeres belastningstid.

Trænger Jeres hjemmeside eller webshop til et boost? Kontakt os, og lad os komme med et godt tilbud til Jer.

stopwatch
mobile-marketing

Hvornår er markedsføring en god idé?

Ikke alt kan løses med optimering af ens hjemmeside eller webshop. Har man mange konkurrenter på markedet eller har man et niche produkt, så kan det være en god idé at sparke lidt ud på de sociale medier. Det er altsammen et spørgsmål om at finde ud af hvor ens kunder befinder sig. Er det på Facebook, Twitter, LinkedIN eller måske på TikTok?

Vi tilbyder ikke markedsføring i den format, men vi har heldigvis nogen dygtige samarbejdspartnere der kan hjælpe med den slags.

Fordelen ved at vælge en af vores samarbejdspartnere er at vi har arbejdet sammen igennem mange år, vi forstår hinanden og tingene kommer ikke til at ligge mellem to stole, da vi allesammen ved hvad der skal gøres.

Optimering af hastigheden på din egen hjemmeside eller webshop?

Ofte tror mange, at deres hjemmeside er OK, bare fordi det ikke føles langsomt på deres computer. Det er en kæmpe fejl. Da du ofte besøger Jeres eget websted, gemmer moderne browsere Jeres hjemmeside eller webshop i hukommelsen og automatisk forhåndsindtæmmer det, så snart I begynder at skrive en adresse.

Dette får Jeres websted til at indlæse næsten øjeblikkeligt. En normal bruger, der besøger Jeres websted for første gang, har dog muligvis ikke den samme oplevelse.

Det er derfor vigtigt at I har en hurtig hjemmeside også for førstegangs besøgende. Hvis en potentiel kunde klikker på Jeres hjemmeside og der ikke sker noget indenfor få sekunder, så klikker de ret hurtigt væk igen.

Her kan vi ved hjælp af nogen værktøjer gå ind og optimerer på Jeres hjemmeside eller webshop, så der kommer fart på.

database-security

Hurtigt Webhosting

Fordi vi har vores egen server, hvor vi har fuld kontrol over alle de hjemmesider og webshops der ligger på den, kan vi også tilbyde en fuld optimeret, driftssikker og hurtigt indlæsningstid på Jeres hjemmeside eller webshop.

seo-startup

Indbyggede værktøjer

Vi kan via nogen værktøjer til komprimering og caching, få mere fart på Jeres hjemmeside eller webshop. Så den kan leverer en hurtig indlæsning til Jeres besøgende.
developer

Manuel optimering

Nogen gange er en hurtigt server og de forskellige værktøjer ikke nok, for at få hastighed på Jeres hjemmeside eller webshop. Så må vi igang med manuel optimering.
startup-growth
“Kan kun anbefale Kim og co. Knivskarp og dygtig til at kode – og ikke mindst forklare tingene så lægmand også kan forstå, hvad der foregår :-)”
~ Martin Viborg, Proviido