Slip for vedligehold af din WordPress hjemmeside eller webshop

En vedligeholdelsesaftale der sørger for at din hjemmeside altid er opdateret, altid hurtig og altid overvåget for nedbrud.
Klik for at høre mere…

Formula H Skincare

Hjemmesiden er bygget på WordPress med en WooCommerce webshop. Virksomheden sælger etiske skønhedsprodukter der hjælper udsatte i Afrika.

Det er ikke altid man selv lige orker at stå for sikkerheden og opdateringen af ens hjemmeside.

Jeg har sammensat en vedligeholdelsesaftale, der dækker alle WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops. En vedligeholdelsesaftale der sørger for at din hjemmeside altid er opdateret, altid hurtig og altid overvåget for nedbrud.

Vedligeholdelsesaftale er ikke en nødvendighed, hvis man selv har lidt forstand på at holde ens hjemmeside eller webshop opdateret og sikker.

Men i dag er en hjemmeside eller webshop tit ens livsnærve udaftil, og det dur ikke hvis ens kunder ikke kan komme i kontakt med en, eller se ens produkter og services. Der ses også øget antal angreb via internettet på f.eks. hjemmesider eller webshop, hvor ens webløsning overtages og misbruges til ulovlige handlinger mod uskyldige.

Vedligeholdelsesaftale fra 149,-/ mdr.*

*Prisen er for 1 hjemmeside inkl. 15 plugins.

Vedligeholdelsesaftale til den daglige drift…

Lad mig tage mig af den daglige vedligeholdelse og backup af din WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop, så sørger jeg for den maksimale oppetid og at hastigheden på hjemmesiden eller webshoppen altid er i top.

Hastighedsoptimering

Med et værktøj, sørger jeg for at din hjemmeside eller webshop altid er hastighedsoptimeret. Jeg har erhvervet et par forskellige værktøjer, der kan optimere hastigheden på din hjemmeside eller webshop.

Systemopdateringer

Altid opdateret og sikkert system. Inklusive udbedring af opdateringsfejl. Skulle der gå noget galt i opdateringerne af Jeres WordPress hjemmeside eller WooCommer, så har jeg mulighed for udbedring af fejlen, evt. rulle den tilbage til tidligere version og afvente en ny opdatering fra producenten.

Analyse

Vedligeholdelsesaftalen inkluderer også et analyseværktøj der ikke kræver Google konto og beskytter dine personlige data. Jeg benytter mig af Matomo analyse værktøj der frit tilbydes til alle kunder der har en vedligeholdelsesaftale hos mig.

Løbende backup

Jeg sørger for at der bliver taget løbende backup, så du ikke mister noget data. Der gemmes en backup for hver eneste dage 14 dage tilbage på min server, så hvis uheldet er ude, har du mulighed for at få en backup indlæst, så du er kørende igen.

24/7 overvågning

Et overvågningssystem, sørger for at hvis din hjemmeside går ned eller en mistet forbindelse til serveren, bliver jeg kontaktet. Jeg får en mail hvis noget skulle ske med Jeres hjemmeside. Dette gælder kun direkte server eller DNS fejl. Så jeg hurtigt kan gribe ind og rette fejlen.

Sikkerhedsanalyse

Din WordPress installation vil løbende tjekket for sikkerhedshuller og sårbarheder der kan blive udbyttet af hackere der er ude på at stjæle dine data, eller misbruge din hjemmeside.

“Kim er faglig kompetent, samt en god og stabil arbejdskraft. Han er pligtopfyldende og har villigt løst de opgaver han er blevet stillet.”
~ Allan Bak, Jysk IT Partner

Virksomhed

#dominoevers
v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: [email protected]

Cvr.: 35347070

Salgs- og leveringsbetingelser


11 Google anmeldelser

Information

Åbningstid:
Hverdage 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.

Privatlivspolitik

Her er ingen brug for popup bokse, GDPR regler og love, eftersom der ingen cookies bliver brugt på denne hjemmeside til at lurer i dine privatlivsdata.

Nu tid til en kop kaffe...