Vedligehold af din WordPress hjemmeside inkl. fri support!

En vedligeholdelsesaftale der sørger for at din hjemmeside altid er opdateret, altid hurtig og altid overvåget for nedbrud. Samtidigt strammer vi sikkerheden på siden, så du er beskyttet mod hackerangreb.
Gå til Maxi Tours
Gå til Maxi Tours
Gå til Maxi Tours

Det er ikke altid man selv lige orker at stå for sikkerheden og opdateringen af ens hjemmeside.

Jeg har sammensat en vedligeholdelsesaftale, der dækker alle WordPress hjemmesider og WooCommerce webshops. En vedligeholdelsesaftale der sørger for at din hjemmeside altid er opdateret, altid hurtig og altid overvåget for nedbrud.

Hvorfor er vedligeholdelse vigtigt?

I dag er ens en hjemmeside eller webshop tit livsnærven udaftil, og det dur ikke hvis ens kunder ikke kan komme i kontakt med en, eller se ens produkter og services. Der ses også øget antal angreb via internettet på f.eks. hjemmesider eller webshop, hvor ens webløsning overtages og misbruges til ulovlige handlinger mod uskyldige.

Vi ser dagligt flere og flere hjemmesider og webshop blive angrebet og har man ikke styr på ens opdateringer, så bliver man et let bytte for hackerangreb.

Vedligeholdelsesaftale er ikke en nødvendighed, hvis man selv har lidt forstand på at holde ens hjemmeside eller webshop opdateret og sikker.

Vedligeholdelsesaftale til den daglige drift…

Lad mig tage mig af den daglige vedligeholdelse og backup af din WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop, så sørger jeg for den maksimale oppetid og at hastigheden på hjemmesiden eller webshoppen altid er i top.

Hastighedsoptimering

Med et værktøj, sørger jeg for at din hjemmeside eller webshop altid er hastighedsoptimeret. Jeg har erhvervet et par forskellige værktøjer, der kan optimere hastigheden på din hjemmeside eller webshop.

Systemopdateringer

Altid opdateret og sikkert system. Inklusive udbedring af opdateringsfejl. Skulle der gå noget galt i opdateringerne af Jeres WordPress hjemmeside eller WooCommer, så har jeg mulighed for udbedring af fejlen, evt. rulle den tilbage til tidligere version og afvente en ny opdatering fra producenten.

Analyse

Vedligeholdelsesaftalen inkluderer også et analyseværktøj der ikke kræver Google konto og beskytter dine personlige data. Jeg benytter mig af Matomo analyse værktøj der frit tilbydes til alle kunder der har en vedligeholdelsesaftale hos mig.

Løbende backup

Jeg sørger for at der bliver taget løbende backup, så du ikke mister noget data. Der gemmes en backup for hver eneste dage 14 dage tilbage, så hvis uheldet er ude, har du mulighed for at få en backup indlæst, så du er kørende igen.
Det er selvfølgelig påkrævet at din webhosting understøtter det.

24/7 overvågning

Et overvågningssystem, sørger for at hvis din hjemmeside går ned eller en mistet forbindelse til serveren, bliver jeg kontaktet. Jeg får en mail hvis noget skulle ske med Jeres hjemmeside. Dette gælder kun direkte server eller DNS fejl. Så jeg hurtigt kan gribe ind og rette fejlen.

Sikkerhedsanalyse

Din WordPress installation vil løbende tjekket for sikkerhedshuller og sårbarheder der kan blive udbyttet af hackere der er ude på at stjæle dine data, eller misbruge din hjemmeside.

Beregn din pris med eller uden fri support

Som noget nyt, kan jeg også tilbyde fri support til Jeres WordPress hjemmeside eller WooCommerce webshop. Supporten inkluderer rettelser og support af den eksisterende løsning. Dog er prisen ikke gældende for udgifter til f.eks tilkøb af plugins og abonnementer til disse plugins.
Two columns
Vertical
Horizontal

Vedligeholdelsespakke

Total per mdr.

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

(Alle priser er ekskl. moms. Ved valg af årlig betalingsrate vil vedligeholdelsesaftalen blive faktureret forud.
Opsiges vedligeholdelesaftalen undervejs af kunden, vil beløbet for vedligeholdelesaftalen ikke blive tilbagebetalt.)

Hvad inkluderer en fri support aftale?

Jeg vil være behjælpelig for at du kan komme i gang med din hjemmeside eller webshop, du vil få fri support enten via mail eller telefon evt. med tilhørende videoguides tilpasset din løsning.

Er der brug for tilpasning af f.eks. fragtpriser, installation og opsætning af nye funktioner eller skal du have rettet f.eks. telefontider eller sat en ny medarbejder på hjemmeiside, så kan du blot kontakt mig, så klarer jeg opgaven.

Supporten inkluderer også integration til 3.parts leverandører, som f.eks. Mailchimp, økonomisystem eller fragtsystem som f.eks. Shipmondo.

Skal du have hjælp til oprettelse af en ny under side, tilpasning af en eksisterende, eller skal du have sat nogen nye produkter ind på dine webshop, så er jeg klar til at hjælpe dig i gang med at komme godt fra start.

N
Hastighedsoptimering
N
Systemopdateringer
N
Analyseværktøj
N
Sikkerhedsanalyse
N
24/7 overvågning
N
Tilpasning af indhold
N
Rettelse af fragtpriser
N
Fri support via mail
N
Fri support via telefon
N
Videoguides
N
Intigration med 3. parts leverandører
N
Rettelse af virksomhedsinformation
Gå til Dano Mast

Dano Mast

Hjemmesiden er bygget på WordPress med indbygget webshop, til salg af flagstænger med tilbehør.

Hele systemet er koblet op til deres økonomisystem, så den automatisk opdaterer priser.

Gå til Dano Mast
Gå til Dano Mast

En hacket hjemmeside kan skade mere end du aner

En hacket hjemmeside, kan gøre meget mere skade end man lige tænker over. Tit misbruger hackerne de angrebede hjemmesider, til at udsene skadelige emails, såsom Phising, der prøver at tiltuske sig adgang til private personer eller virksomheders bankkonti eller deres IT systemer for at afpresse ofrene for økonomisk gevinst.

Det kan også skade din placering på f.eks. Google og i værste fald ramme dig økonomisk, ved at din hjemmeside eller webshop bliver lukket ned og du derved ikke kan sælge dine produkter eller services.

100% garanti mod hackning

Intet vi denne verden er sikkert og slet ikke når vi snakker om IT, men jeg kan give den garanti, at med en vedligeholdelsesaftale, så redder jeg din hjemmeside eller webshop UDEN MER BETALING, hvis uheldet skulle være ude og du er blevet ramt af hackning.

Er skadet sket og din hjemmeside eller webshop er blevet hacket, så lad mig tage en kig på det og lad os se om ikke vi kan rette op på problemet.

“Kim er faglig kompetent, samt en god og stabil arbejdskraft. Han er pligtopfyldende og har villigt løst de opgaver han er blevet stillet.”
~ Allan Bak, Jysk IT Partner