Webdesign af WordPress
hjemmeside
eller webshop!

Jeg lytter til Jeres krav og behov.

Der er ingen dyre abonnementer og ingen bindinger! Jeg låser ikke mine kunder og alle får leveret en færdig hjemmeside eller webshop, uden krav om abonnement.

Webdesign der matcher Jeres behov!

Inden jeg starter på designet af Jeres hjemmeside eller webshop, afdækker jeg de behov I har brug for.

Jeres nye hjemmeside eller webshop bliver naturligvis bygget op efter alle de moderne standarder – og optimeret til f.eks. smartphones og tablet. Der laves integration til alle de betalingsmuligheder I har behov for; Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay osv.

Jeg leverer webshoppen 100% færdig og klar til igangsættelse. Vi finder sammen den mest optimale løsning for Jer og I får en skræddersyet og færdig løsning leveret.

Indledning

Jeg tager os tid til at forstå Jeres krav og behov. Sammen starter vi med en grundig gennemgang der skal forme Jeres hjemmeside eller webshop.

Jeg får afdækket alle muligheder og ikke mindst form og farver af hjemmesiden.

Design

Et udkast til den nye hjemmeside eller webshop bliver udarbejdet i sammenarbejde med Jer. Når vi har en rød tråd på plads, kan jeg få resten på plads.

I designstadiet får jeg alle de småting på plads, som skaber det unikke udseende og funktionaliteten af Jeres webløsninger.

Lancering

Når I er tilfredse med resultatet, lancerer jeg hjemmesiden, og I er klar til at tage imod nye og spændende besøgende fra hele verdenen.

Alle hjemmesider er specialdesignet af mig!

Jeg benytter mig ikke bare af en standard skabelon, men tilpasser hjemmesiden eller webshoppen 100% til Jeres behov og så er webløsningen kodet i fri og åben kode.

De fleste hjemmesider designer jeg i WordPress eller Magento 2, med brugerkonfigureret opsætning. Dette giver Jer som kunde, uanede muligheder for at få de funktioner og konfigurationer I har behov for.

Jeg har dog også mulighed for at tilbyd specialkoset webdesign, dette kan f.eks. være hvis der er tale om et intranet eller en platform hvor kravene er anderledes end en almindelig hjemmeside.

Mw 3417 Sh

Hvad koster en hjemmeside eller webshop?

Jeg kan ikke give en præcis pris på en færdig webløsning, uden jeg ved mere omkring Jeres behov og ønsker, da der er mange ting, der spiller ind. Dog kan jeg fortælle at de fleste løsninger, jeg leverer, ligger typisk mellem 10.000 til 25.000 ekskl. moms.

Derudover skal I regne med nogle årlige udgifter til eventuelle udvidelser såsom betalingsløsninger, webhosting samt domæne.

Jeg vil meget gerne komme med et estimat på en løsning til Jer. Send mig lidt info på mail eller ring til mig – så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud.

Mw 3417 Sh

Hvad siger mine kunder?

Uden mine kunder, ville min virksomhed slet ikke eksisterer, se hvad mine kunder siger om mine services.

Her får man en rigtig god og seriøs samarbejdspartner der laver et pænt og godt arbejde.

Yderst professionel service - forstod og satte sig ind i de problemstillinger/tanker, jeg havde om ny hjemmeside og løste opgaven hurtigt og til min store tilfredshed. Efterfølgende serviceaftale, hvor der - de få gange, der har været rettelser/udfordringer med hjemmesiden - altid har været lynhurtig tilretning. Stor anbefaling herfra 👍

Kim leverer altid fremragende service og udfører opgaver hurtigt og effektivt. Hans ekspertise er imponerende og omfattende, og han sørger altid for at følge opgaverne helt til målet.

Super dygtig og effektiv! Behagelig at snakke med, lytter til ideer og er hurtig til at køre projekter i hus.

Domino Evers kan varmt anbefales. Kim er hurtig til at få lavet tingene og har gode ideer til, at gøre hjemmesiden brugbar og samtidig en flot visuelt design. Kim er en god sparringspartner.

Kim er virkelig dygtig og har været meget glad for at bruge #dominoevers webdesign de sidste 2 år. Varm anbefaling herfra!

Kunne ikke ønske mig en bedre hjælp end Kim:-) Han er hurtig til at få fixet de ting som ikke fungerer, hvilket er et stort plus hos mig. Han er yderst hjælpsom og behagelig at samarbejde med. Kæmpe anbefaling herfra.

Dominoevers har lavet Lemvig Museums flotte hjemmeside: lemvigmuseum.dk Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet, og den fortsatte service er helt i top. Hvor besværlig en opgave man end måtte have - Kim finder altid en løsning!

Kim Domino Evers varetager opgaven med at passe og vedligeholde Lemvig Varmeværks hjemmeside. Kim er altid tjenestevillig og udfører arbejdet hurtigt og præcist. I de få gange hvor resultatet ikke helt har været som ønsket, har Kim tilpasset løsningen indtil vi havde noget, som jeg også kunne stå inde for. Jeg kan kun give Kim de bedste anbefalinger - vi har aldrig følt os snydt i den tid vi har anvendt Kims tjeneste. Sonny Jørgensen, Driftsleder, Lemvig Varmeværk

Dygtig og hurtig svar!

Fantastik service og lynhurtig respons! Kim reagerer hurtigst på henvendelser og løser opgaverne hurtigt of effektivt. Levere også rigtig god og kyndig vejledning om løsningsmuligheder og deres fordele og ulemper.

Super dygtigt firma, der holder hvad de lover, til fair priser - og med en service ud over det forventlige. bedste anbefalinger herfra Jens Hedevang (maxitours.dk)

Vi har været meget glade for samarbejdet med Kim Domino om vores nye hjemmeside. Vi havde masser af ideer, som Kim hurtigt og smart kunne finde ud af at omsætte til en velfungerende og flot side. Og så er han altid til at få fat i og foretager ændringer og justeringer i en fart.

Vi i Jysk Beslag er yderst tilfreds med DominoEvers service!!

Domino Evers kan varmt anbefales. Han er hurtig til at få lavet tingene og har gode ideer til, at gøre hjemmesiden flot og anderledes.

Kim er en handlingsmand. Jeg er en af de kunder der virkelig ved hvad jeg gerne vil have og hver gang formår Kim at finde en løsning og med et virkelig tilfredsstillende resultat! Jeg er super glad for at have Kim som min webudvikler, og jeg håber vores samarbejde skal fortsætte længe endnu!

Super service, super hjemmesidde, til billige penge.

Dominoevers er i særklasse en serviceminded leverandør når det kommer til hjemmesider!

Kim har lavet en flot og professionel hjemmeside til Vestdøren ApS. Vi får meget ros for den af vores samarbejdspartnere. Jeg oplever hurtig reaktion og god service, når jeg henvender mig med spørgsmål eller ønsker til opdateringer.

0mw3365 V2sh