Brug for en hjemmeside eller en webshop?

Der er ingen dyre abonnementer og ingen bindinger! Jeg låser ikke mine kunder og alle får leveret en færdig hjemmeside eller webshop, uden krav om abonnement.
Gå til Michael With Wedding
Gå til Michael With Wedding
Gå til Michael With Wedding

Webløsning der matcher din virksomheds behov

Inden vi starter på designet af din webshop, afdækker vi de behov du har.

Din nye webshop bliver naturligvis bygget op efter alle de moderne standarder – og optimeret til f.eks. smartphones og tablet. Der laves integration til alle de betalingsmuligheder du har behov for; Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay osv.

Jeg leverer webshoppen 100% færdig og klar til igangsættelse. Vi finder sammen den mest optimale løsning for dig og du får en skræddersyet og færdig løsning leveret.

Hvad koster en hjemmeside eller webshop?

Jeg kan ikke give en præcis pris på en færdig webløsning, da der er mange ting, der spiller ind. De fleste løsninger, jeg leverer, ligger typisk mellem 10.000 til 25.000 ekskl. moms.

Derudover skal du regne med nogle årlige udgifter til eventuelle udvidelser såsom betalingsløsninger, webhosting samt domæne.

Jeg vil meget gerne komme med et estimat på en løsning til dig. Send mig lidt info på mail eller ring til mig – så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud.

Alle webløsninger, designet af mig, er i fri og åben kode

Jeg låser ikke mine kunder, alle får leveret en færdig hjemmeside, uden krav om abonnementer og bindinger.

De fleste hjemmesider designer jeg i WordPress, med brugerkonfigureret opsætning. Dette giver dig som kunde, uanede muligheder for at få de funktioner og konfigurationer du har behov for.

Hvilket betyder at du som kunden ejer kode og ikke er låst af leverandøren.

En webshopgiver god mening

Der er mange fordele ved at have en webshop, i sær i disse tider, hvor ens kunder har haft svær ved at komme ud og handle, dels pga. Corona og nu også disse energi og benzinpriser. Kunderne har vænnet sig til at handle på nettet, og så giver det jo god mening at kunne sælge ens produkter og services, selv uden for åbningstiderne i butikken.

Det giver også dig som virksomhedsejer mulighed for at brede dit budskab om dine produkter længere ud end bare i lokalområdet.

Alle mine webshopløsninger, kommer det første år med en vedligeholdelsesaftale inkluderet i prisen, så du roligt kan koncentrerer dig om det du er bedst til, nemlig at sælge dine services og produkter, så skal jeg nok tage mig af det tekniske.

Gå til Vancation

Vancation

Hjemmesiden er bygget på WordPress med indbygget bookingsystem, til udlejning af Vans til kør selv ferier.

Materialerne er leveret af Flying October, hvorefter jeg har bygget selve hjemmesiden og fået den til at give de besøgende en god oplevelse.

Gå til Vancation
Gå til Vancation

De bedste kunder,
er glade kunder

Jeg lever af glade og tilfredse kunder. Så hver eneste opgave bliver lavet grundigt og til dine krav og behov.

Alle mine webløsninger kommer det første år med en vedligeholdelsesaftale inkluderet i prisen, så du roligt kan koncentrere dig om det du er bedst til; nemlig at profilere din virksomhed, dine services og produkter. Jeg tager mig af det tekniske.

Indledning

Jeg tager mig tid til at forstå dine krav og behov. Sammen starter vi med en grundig gennemgang der skal forme din hjemmeside eller webshop.

Vi får afdækket alle muligheder og ikke mindst form og farver af hjemmesiden.

Design

Et udkast til den nye hjemmeside eller webshop bliver udarbejdet i sammenarbejde med dig. Når vi har en rød tråd på plads, kan vi få resten på plads.

I designstadiet får vi alle de småting på plads, som skaber det unikke udseende og funktionaliteten af din webløsninger.

Lancering

Når du er tilfredse med din resultatet, lancerer jeg hjemmesiden, og du er klar til at tage imod nye og spændende besøgende fra hele verdenen.

Modernisering af din webshop !

Slip for alt for meget manuelt arbejde og få en nemmere håndtering af kundeordrer og fragt, samt giv dine besøgende en god oplevelse og hurtig kundeservice! Få din webshop til at gøre alt det tidskrævende arbejde, såsom oprettelse af produkter, udprintning af fragtlabels og opdatering af priser og lager. Det hele kan klares direkte fra dit nuværende økonomisystem.

Opdatering af priser og lager

Hvis du i forvejen har et økonomisystem, hvor du har alle dine produkter, priser og lagerstatus, hvorfor så ikke benytte data på din webshop?

Udprintning af fragtlabels

Ville det ikke være smart, hvis du kunne printe fragtlabels direkte ud fra din PC? I stedet for at taste informationer manuelt, som kunden allerede selv har tastet én gang?

Indbygget chat til dine kunder

Der er mulighed for, at du kan få en chat på din webshop, som dine kunder kan benytte til et hurtigt spørgsmål og du kan give hurtig rådgivning. Der er ovenikøbet mulighed for, at chatten kan blive automatiseret.

“Kim ved sgu hvad han laver. Fantastisk service!
Jeg bliver næsten hver gang imponeret over, hvor hurtigt opgaverne bliver løst.”
~ Søren Kristensen, Stoneless ApS

Jeg benytter kun Opensource til mine webløsninger

Jeg har valgt at bygge alle mine løsninger på frie og åbne løsninger og jeg kan hjælpe med alle former for platforme. Jeg har dog en forkærlighed for WordPress på grund af brugervenligheden

WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse til WordPress, så er derfor ikke en fuldblodswebshop. WooCommerce er bygget på PHP / MySQL. Brugervenligheden er klart i top, men desværre kræver WooCommerce mange udvidelser for at virke som en god webshop.

  • Pris: grundinstallationen er gratis
  • Udvidelser: koster typiske imellem 0 til 1.000 om året
  • Markedsandel: mere end 26% af hele internettet

Magento 2

Magento er bygget på samme princippet som WooCommerce, der benytter Opensorce koder som PHP / MySQL. Magento har sine styrker, ved at den kommer som en færdig webshop og ikke kræver mange udvidelser for at virke. Samtidig kan den nemmere håndterer store webshops med mange kunder og produkter.

  • Pris: grundinstallationen er gratis
  • Udvidelser: koster typiske imellem 0 til 1.000 om året
  • Markedsandel: omkring 1,2% af hele internettet
Når det kommer til valg af ens webshop system, så skal du tænke lidt ud i fremtiden. Kan din virksomhed vokse med antal produkter, sælge til flere lande, have forskellige funktioner og integrationer og ikke mindst hvad er budgettet? Denne beslutning hjælper jeg dig naturligvis med.

Jeg prøvet ud fra forskellige uafhængige kilder, at samle en sammenligning på de to systemer jeg tilbyder.