Brug for en komplet webshop med uanede muligheder?

Jeg leverer webshoppen 100% færdig og klar til igangsættelse, efter dine tekster og billeder, samt evt. tilhørende firmalogo.

Klik for at høre mere…

ThyFys

Thyfys

En WordPress hjemmeside, der kombinerer 3 lokationer hos Thyholm, Snedsted og Vestervig Fysioterapi. Løsningen er lavet med direkte Facebook opslag på deres hjemmeside.

Mine webshops er i frie og åbne koder. Hvilket betyder at du som kunden ejer koden og ikke er låst af én leverandøren

Jeg tilbyder webshops i flere forskellige systemer, primært arbejder jeg i WordPress med tilføjelsen WooCommerce og i Magento 2, alt efter dine behov. Efter hvad dine krav er til webshoppen, vælger vi det system webshoppen skal bygges i, men under alle omstændigheder, låser jeg ikke mine kunder, I får leveret en færdig webshop, uden krav om abonnementer og bindinger.

En webshop giver god mening

Der er mange fordele ved at have en webshop, i sær i disse tider, hvor ens kunder har haft svær ved at komme ud og handle, dels pga. Corona og nu også disse energi og benzinpriser. Kunderne har vænnet sig til at handle på nettet, og så giver det jo god mening at kunne sælge ens produkter og services, selv uden for åbningstiderne i butikken.

Det giver også dig som virksomhedsejer mulighed for at brede dit budskab om dine produkter længere ud end bare i lokalområdet.

Alle mine webshopløsninger, kommer det første år med en vedligeholdelsesaftale inkluderet i prisen, så du roligt kan koncentrerer dig om det du er bedst til, nemlig at sælge dine services og produkter, så skal jeg nok tage mig af det tekniske.

Træt af manuelt arbejde?

Slip for alt for meget manuelt arbejde, nemmere håndtering af kundeordre og fragt. Få din webshop til at gøre alt det træls arbejde, såsom oprettelse af produkter, udprintning af fragtlabels og opdatering af priser og lager. Alt sammen kan klares direkte fra dit nuværende økonomisystem.

Opdatering af priser og lager

Hvis du i forvejen har et økonomisystem, hvori du har alle dine produkter, priser og lagerantal, hvorfor så ikke benytte denne data på din webshop. På den måde kan dine kunder altid se lagerstatus og pris.

Udprintning af fragtlabels

Ville det ikke være smart, hvis du kunne printe fragtlabels direkte ud fra din PC, med alle de informationer som kunden allerede har tastet ind i system én gang, i stedet for at du skal sidde og skrive det hele igen?

Indbygget chat til dine kunder

Der er mulighed for at du kan få en chat direkte på din webshop, som dine kunder kan benytte til et hurtigt spørgsmål og du kan give hurtig rådgivning. Der er rent faktisk mulighed for at chatten kan blive automatiseret!

Udeinventar

Udeinventar

Hjemmesiden er bygget i Magento 2, til kunden Dano Mast, der sælger robuste møbler til udendørs arealer. Løsningen er lavet i samarbejde med JVR Consult.

Webshop der matcher din virksomheds behov

En webshop er en præsentation af din virksomhed, med alle informationerne flot fremstillet på en overskuelig måde.

Din nye webshop er selvfølgelig bygget efter alle de moderne standarder og optimeret til f.eks. smartphones og tablet.

Jeg kan lave en integration til alle de betalingsmuligheder du har behov for, Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay osv.

Med en flot webshop, giver du dine besøgende god oplevelse, der gør at de nemt kan komme i kontakt med din virksomhed, finde dine produkter og services, finde dig på Google og på de sociale medier.

Jeg leverer webshoppen 100% færdig og klar til igangsættelse, efter dine tekster og billeder, samt evt. tilhørende firmalogo.

Hvad koster en webshop?

Jeg kan ikke give en præcis pris på en færdig webshop, da der er mange mange ting der kan spille ind. De fleste løsninger jeg leverer til mine kunder ligger typisk mellem 15.000 til 25.000,- ekskl. moms.

Dertil skal man regne med nogen årlig udgifter, evt. til udvidelser så som betalingsløsninger og webhosting samt domæne.

Jeg vil meget gerne komme med et estimat på en løsning til dig, men så skal jeg lige have lidt info, send mig en mail eller slå på tråden, så skal jeg gerne komme med et uforpligtende tilbud.

“Kim ved sgu hvad han laver. Fantastisk service!
Jeg bliver næsten hver gang imponeret over, hvor hurtigt opgaverne bliver løst.”
~ Søren Kristensen, Stoneless ApS

Jeg benytter kun Opensource til Webshops

Jeg har valgt at bygge alle mine løsninger på frie og åbne løsninger, deriblandt WordPress med WooCommerce og Magento, men jeg kan hjælpe med alle former for platforme. Personligt foretrækker jeg at udvikle i WordPress for brugervenlighedens skyld, men har I andre ønsker om andre systemer som Prestashop eller OpenCart, kan dette også nemt klares.

WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse til WordPress, så er derfor ikke en fuldblodswebshop. WooCommerce er bygget på PHP / MySQL. Brugervenligheden er klart i top, men desværre kræver WooCommerce mange udvidelser for at virke som en god webshop.

  • Pris: Grundinstallationen koster 0,-
  • Udvidelser: koster typiske imellem 0 til 1.000,- / året
  • Markedsandel: Mere end 26% af hele internettet.

Magento 2

Magento er bygget på samme princippet som WooCommerce, der benytter Opensorce koder som PHP / MySQL. Magento har dog sine styrker, ved at den kommer som en færdig webshop og ikke kræver mange udvidelser for at virke, samtidigt kan den nemmere håndterer store webshops med mange kunder og produkter.

  • Pris: Grundinstallationen koster 0,-
  • Udvidelser: koster typiske imellem 0 til 1.000,- / året
  • Markedsandel: Omkring 1,2% af hele internettet.

Magento vs WooCommerce: Hvilken webshop platform bør du vælge?

Når det kommer til valg af ens webshop system, så skal man tænke lidt ud i fremtiden, kan ens virksomhed vokse med antal produkter, sælge til flere lande, have forskellige funktioner og intigrationer og ikke mindst hvad er budgettet?

Jeg prøvet ud fra forskellige uafhængige kilder, at samle en sammenligning på de to systemer jeg tilbyder.

Sport112

Sport112

Webshop leveret til Sport112 i samarbejde med WeMarket, bygget på en WordPress hjemmeside med WooCommerce webshop..

Virksomhed

#dominoevers
v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Tlf.: 6080 7622
Mail: [email protected]

Cvr.: 35347070

Salgs- og leveringsbetingelser


11 Google anmeldelser

Information

Åbningstid:
Hverdage 8.00 – 16.00

Alle priser nævnt på hjemmesiden er ekskl. moms. Abonnementer bliver faktureret 1 år forud.

Online Etik

Privatlivspolitik

Her er ingen brug for popup bokse, GDPR regler og love, eftersom der ingen cookies bliver brugt på denne hjemmeside til at lurer i dine privatlivsdata.